سفارش تبلیغ
صبا ویژن
بخل ننگ است و ترس نقصان ، و درویشى کند کننده زبان زیرک در برهان ، و تنگدست بیگانه در دیار خود بر همگان . [نهج البلاغه]
شِل shel

یکی از مباحثی که بعد از سی سال سپری شدن انقلاب اسلامی به آن اصلا توجه نشده و یا توجه شده ولی پرداخته نشده ،«دعا»های مردم مسلمان ایران است . دعایی که بعد از هر مراسم و نماز و یا در خلوت و جلوت شان ، با خدای خودشان داشته اند . نماز ، دعا و نیایشی است که ابتدا برای برآوردن نیاز ادا می شود و پس از رسیدن به حاجت یا حاجات برای شکر و سپاس از رسیدن به نیت برگزار و بپا داشته می شود . خیلی از نیاز های مردم ایران در بعد از پیروزی انقلاب اسلامی برآورده شده و بسیاری از حاجات آن ها ،(ماها) خداوند، بدون سر و صدا روا کرده است . یکی از دعاها به صورت شعار ، توسط جوانان مومن رزمنده دائما تکرار می شد ، این بود : «کربلا ، کربلا ، ما داریم می آییم .» اگر کمی دورتر ، مثلا به اوایل پیروزی انقلاب برگردیم ، توجه مختصری به نیات امپریالیزم و نوگرانش در منطقه بیندازیم ، می بینیم ، آن ها ، همه ی امکانات نظامی ، اقتصادی و سیاسی ، تبلیغاتی شان را بسیج کرده بودند تا انقلاب نوپای اسلامی ما را در نطفه خفه کنند . حزب بعث را تجهیز کرده بودند که «بیاید و خرمشهر را بگیرند و بمانند .»چیزی که خودشان بارها و بارها اقرار و تکرار کرده بودند . همه ی هم و غم مردم ایران این بود که نیروهای متجاوز را از خاک ایران اسلامی بیرون کنند و خرمشهر آزاد گردد . ناگهان چه شد که این «دعا»به صورت شعار فراگیر شد و طولی نکشید که این شعاربه حقیقت پیوست . حتما به یاد دارید ، بعضی ها به شوخی و بعضی ها به جدی و حالت تمسخر می گفتند:«کربلا،کربلا،ما را دارن میارند.»یعنی در خواب هم نمی دیدند که این «دعا»به حقیقت بپیوندد و روزی بشود که صدها اتوبوس زائر برای زیارت قبور امامان معصوم به کربلا و نجف و کاظمین بروند و دعاهای شان اجابت گردد. حتی خیلی از مسئولین هم اگر آن روزها را بیاد بیاورند و آن مشکلات و فرود فرازها را جلوی چشم شان مجسم کنند ، شاید نه ، حتما فکر می کنند ، این همه الطاف خداوندی را در خواب می بینند .

1- در گوشه و کنار مملکت آتشی افروخته می شد، بحران های قومیتی از طرف دشمن ، گروهک های چپ با اسلحه به دنبال سهم نداشته شان در انقلاب ، لیبرال های نیمه انقلابی که از اعتقاد سلطنت مشروطه به ناگاه خود را در جایگاه دولت موقت دیدند . توطئه در کردستان به خاطر بافت اجتماعی فئودالیزم ، ناسیونالیسم کردی ، فقر فرهنگی و اقتصادی ، اختلافات مذهبی و تفرقه اندازی بین تشیع و تسنن که محیط جغرافیایی و اقلیمی مناسب برای خرابکاری بود . گروهک ها به همراهی فراریان ارتشی و کمک های مالی حزب بعث ، روند انقلاب را به دست گرفتند . بحران در کردستان یکی از عوامل بروز بحرانهای داخلی در سایر نقاط شد . بحران گنبد ، بحران خلق عرب در خرمشهر 1385 نمونه های آن بود .

2- چالش های خانوادگی «آقازادگان» : این چالش ها از خانواده آیت الله طالقانی شروع شد: مجتبی طالقانی در نامه ای به پدرش می نویسد: «......، اما برای سازمان دهی طبقه کارگر باید اسلام را کنار بگذاریم چون مذهب پویای اصلی تاریخ مبارزه طبقاتی را قبول ندارد ، البته اسلام می تواند یک نقش مترقی به ویژه در بسیج طبقه روشنفکر علیه امپریالیسم ایفا کند اما این تنها مارکسیم است که تحلیل هایی عملی از جامعه به دست می دهد و متوجه طبقات استثمار شده و رهایی آن ها است ...ولی اکنون می دانم بزرگترین و متعالی ترین فداکار ای که شخص می تواند انجام دهد ، مرگ در راه آزادی طبقه کارگر است . » او با شاخه مارکسیست سازمان مجاهدین خلق «گروه پیکار» ارتباط داشت .

-با مشخص شدن انحراف سید حسین خمینی فرزند سید مصطفی و جانبداری وی از فتنه گران ، حضرت امام (ره) بدون کوچکترین ملاحظه ای بر ضرورت برخورد قاطع با تحریکات وی ، تاکید و به خصوص بر این نکته که انتساب وی به بیت امام(ره) نباید نسبت ملاحظه و تبعیض در برخورد با وی از سوی نیرو های انتظامی گردد ، تصریح نمودند . سید حسین در سخنرانی تحریک آمیز خود در مشهد وقتی با مردم معترض روبه رو شد دست به اسلحه برد . امام (ره)پس از اطلاع از این موضوع ، دستور داد به مرحوم اشراقی ، کمیته سید حسین ، تحت الحفظ به تهران برگردانند و اگر دست به اسلحه برد ، او را بزنند . مرحوم اشراقی ، قسمت دوم را نگفت ، امام (ره)دوباره دستور داد ، موضوع به کمیته ابلاغ شود .... و حالا سید حسن و سید یاسر ......، حسین جنتی او را در رابطه با فروش جزوه محلقات توضیح المسائل حضرت امام (ره)در قم دستگیر و به زندان می افتد . ابتدا پای درس و بحث آقای عسگر اولادی می نشست . پس از مدتی آزاد می شود . بر اثر اعترافات  وحید افراخته دوباره دستگیر و در زندان جذب سازمان مجاهدین  خلق می گردد و با گرایش مارکسیستی به فعالیت خود ادامه می دهد . پس اعلام مبارزه مسلحانه در خانه تیمی اصفهان محاصره می گردد ، خود را از پنجره به بیرون پرتاب می کند و کشته می شود . حسن لاهوتی : او از روحانیون بود که از سال 1342 با شروع نهضت امام (ره) مبارزه خود را شروع و در سال 54 به شدت شکنجه شد . عضو سازمان مجاهدین خلق بود ولی با تغییر ایدئولوژی سازمان با آن مخالفت کرد و حکم به نجاست آن ها داد . در تاریخ 6/8/60 به دلیل سکته قلبی درگذشت . وحید لاهوتی فرزند آیت الله حسن لاهوتی در جوانی شروع به مبارزه کرد و سخت مورد شکنجه قرار گرفت او در زندان جذب سازمان مجاهدین خلق شد و پس از پیروزی انقلاب در مقابل انقلاب قرار گرفت و دستگیر و در بیمارستان بستری و خود را از تخت پایین انداخت و مرد . حمید و سعید لاهوتی داماد ، هاشمی رفسنجانی بودند . رشید حسنی فرزند آیت الله حسنی نماینده امام (ره) و امام جمعه ارومیه بود . او پس از پیروزی انقلاب ناگهان جذب سازمان فدائیان خلق می شود . او در تهران و تبریز محاکمه و به اعدام محکوم می شود و بلافاصله اعدام می گردد . در جریان بلوای منافقین در خرداد سال 1360 عده ی زیادی از منافقین دستگیر می شوند . دو پسر آیت الله محمد گیلانی هم از جمله آن ها بودند و آیت الله خود آن ها را محاکمه و حکم اعدام را صادر و اجرا می کند . آقازاده های منحرف اقتصادی که در دوره ی سازندگی وارد ساخت و ساز و سایر زیر ساخت های اقتصادی کشور که در دوره ی جنگ ویران شده بود ، شدند . و کارهای آن ها جنبه ی محرمانه پیدا کرد ولی مردم جامعه همه اطلاع داشتند . نمونه ی آن ها دست یازی به صنعت نفت و انرژی بود که گاز ایران را به قیمت ناچیزی به مدت 25 سال فروختند به کشور امارات که از قرارداد دارسی هم بدتر بود . هنوز هم نفت برای آقازاده ها طعم دیگری دارد .

آقازاده های فرهنگی :استفاده نابجا و سوء استفاده فرزندان چهره های متفکر از اعتبار و حیثیت پدران خود و القای مواضع شخصی و بعضا کاملا متعارض با اندیشه ناب پدران از سوی فرزندان . آقا زاده های رانت خوار ، همه احاد جامعه کاملا می شناسند . به طوری که حیثیت خانوادگی را در بازار سیاست ، چوب حراج زده اند . پیراهن شان از جلو پاره شده است و اعتباری نزد مردم مسلمان کشور ندارند . خود در انتخابات رای نمی آورند و از هر کسی هم حمایت کنند ، رای نخواهند آورد. آنگاه پیراهن عثمان بالا نیزه می کنند که در انتخابات «تقلب» شده است . چهره ی عثمانی هم دارند .

مکافات انحراف : سازمان مجاهدین خلق که بعد ها منافقین لقب گرفت در سال 1344 توسط «محمد حنیف نژاد» تاسیس شد . او فردی مسلمان و ناانگیزه بود . سازمان در سال 1350 توسط ساواک شناسایی و مورد هجوم قرار گرفت و افراد آن دستگیر شدند ، ولی دو تن از اعضا به کمک ساواک در بیرون از زندان ، مشی مارکسیستی انتخاب کرده و فعالیت خود را ادامه دادند به گونه ای که ساواک می خواست .پس از پیروزی انقلاب ، سازمان گسترده و با هوا داران انبوه ، وارد فاز جدید با رهبری جدید شد . در 30 خرداد سال 1360 اسلحه به روی نظام کشید ، به طوری که اولین رئیس جمهور منتخب مردم ایران را در افکار و عقاید خود استحاله کرد و به جنگ افروزی پرداخت به طوری که 65 هزار نفر از مردم عادی تا بلاترین مسئولین نظام را ترور و شهید کرد .

- مرجعیت تراشی سازمان ها و گروها : کسانی که خود ، هیچ اعتقادی به مرجع دینی ندارند . جهت فریب افکار عمومی و مقابله ی با مراجع تقلید دینی ، اقدام به مرجعیت تراشی سیاسی دینی کردند .

یوسف صانعی می گوید: «من به عنوان یک مسئله شرعی می گویم که تخلف از فرمان آیت الله خامنه ای گناه و معصیتی است بزرگ و رد بر او ، رد بر امام صادق (ع) و  رد امام صادق (ع) بر رد رسول الله (ص)و رد بر رسول الله (ص) رد بر الله و موجب خروج از ولایت الله و ورود به ولایت شیطان است و اما حفظ و تقویت آیت الله خامنه ای هر چه بیشتر تایید ولایت و تقویت شود . اسلام و انقلاب اسلامی و حوزه های علیمه و فقه و قرآن تقویت شده است .»

حالا آقای صانعی را چه شده است که در کنار آیت الله منتظری ، شخص مطرود امام (ره) قرار گرفته ، هیچ و خود از همه چیز پیچید . آیا او مصداق روایت عمر ابن حنظله قرار گرفته و با خروج از ولایت الله ، و رد به ولایت .... ؟! در سال 1373 پس از درگذشت آیت الله اراکی جامعه مدرسین حوزه ی علمیه قم فهرستی از نام مراجع منتشر کرد که نامی از صانعی نبود .

انحرافات نخبگان و خواص انقلاب اسلامی :

خواصی که نطفه شان در انقلاب اسلامی بسته شده و متولد شدند ، رشد کردند ، بزرگ شدند و شدند ، خواص جامعه اسلامی ، به مرور یکی یکی ، گروه گروه ، رد بر ولایت آقای خامنه ای که رد بر الله وموجب خروج از الله و ورود به ولایت شیطان است . به دامن شیطان پناهنده شدند و حقوق بگیر دولت استعماری انگلیس که جنایات اش در ایران بر کسی پوشیده نیست ، حتی به دامن صهیونیست ها غلتیدند ،رژیم اسرائیل چقدر به اینها امیدوار است ! جالب است ، یکی از این خواص ، اقرار کرده ومی گوید :«لاجوردی به من گفت ، شما از رجوی هم خطرناک ترید.» چون بهزاد نبوی (حجاریان) برای جلوگیری از اعدام «سعادتی» دائما توصیه می کرد . جالب است ، پس از گذشت چند سال سازمان مجاهدین انقلاب دوباره همان سازمان مجاهدین خلق شد و با همان مرام مارکسیستی .

- کودتا ی نقاب :این کودتا در نوژه نطفه اش بسته شده بود . حرکتی که از طرف ارتشی های وفادار به نظام شاه بود . این گروه با حمایت سران ارتش که به پاریس ، امریکا و ترکیه فرار کرده بودند و از طریق برخی افراد که سر پل شده بودند ، توانستند شبکه ای در داخل ارتش تشکیل و درست کنند برای اجرای این کودتا برخی از یگان های ارتش مانند تیپ 2 زرهی دزفول ، به ویژه تیپ 23 نوهد که کلاه سبزهای ایران قبل از انقلاب بودند و در جنگ ظفار و کردستان عراق عملیات کرده بودند ، سازماندهی شده بودند . قرار بود ، بیت امام (ره) در جماران ، مجلس شورای اسلامی و دفتر ریاست جمهوری بمباران شود . شب قبل از کودتا یکی از خلبانان که قرار بود بیت امام را بمباران کند به اصرار زیاد مادرش که اتفاقی از جریان خبردار شده بود، خدمت آقای خامنه ای می رسد و جریان را شرح می دهد و اعتراف می کند . ایشان نیز سریعا محسن رضایی را با خبر می کند . ساعت 12 شب بود ، فقط 6 ساعت وقت بود تا عملیات خنثی شود . همان شب اطلاعات و سپاه را بسیج کردند و به سمت پایگاه نوژه حرکت کردند . زودتر از کودتا چیان به پایگاه رسیدند و کودتا خنثی شد. در همه ی این توطئه ها ردپای امریکا دیده می شود . حالا سران فتنه سبز که خواص انقلابند ، دل در گرو عشق امریکایی ها بسته اند!

- شخصی سازی با شعار خصوصی سازی :

بخشی از نابسامانی جامعه ما، بعد از جنگ به ساختار اقتصادی کشور بر می گردد . اقتصادی که قبل از انقلاب صد در صد متکی به غرب بود . بخشی بعدی که در دوره سازندگی آغاز شد و آن رویکرد جدید به تقویت مدیران از لحاظ مسائل مادی و معیشتی ، بود که زمینه ی ثروت اندوزی و شکل گیری طبقه جدید را فراهم آورد . مثلا ، 56 شرکت سازمان صنایع به صورت مذاکره فروخته شد . قیمت گذاری اولیه به وسیله افرادی صورت گرفت که خود در مرحله ی بعدی خریدار بودند . مدیر در کمیسیون قیمت را مشخص می کرد و در مرحله ی بعدی همین مدیر در نقش بخش خصوصی ، شرکت را می خرید . صاحبان همین شرکت ها ، سرمایه ای برای خرید نداشتند ، لذا از وام واعتبارات کلان بانک ها با نفوذ ی که داشتند استفاده می کردند . مسئله بعدی اختفای اطلاعات بود . مسئله ای که زمینه های نامشروع را در جامعه ما بخصوص در سازمان ها و مراکز تصمیم گیری باب کرد وعاملی برای به یغما بردن ثروت های بادآورده برای گروهی خاص شد .

-نفوذ لیبرالیزم نو در دوره ی سازندگی :

در دوره ی بعد از پیروزی انقلاب و تا پایان جنگ تحمیلی یک گفتمان در میان مسئولین و تا سطح  پایین جامعه حاکم بود و آن گفتمان انقلاب اسلامی بود که گفتمان رسمی کشور و انقلاب که ناشی از تفکر حضرت امام (ره) بود ،محسوب می شد اما در لایه های زیرین این گفتمان ، گفتمانی وجود داشت که تفکر لیبرالیزم نو را تبلیغ می کرد . لیبرالزیم سکولار و ضددین ، منکر پیامبر و قرآن به عنوان کتاب آسمانی و معصوم نبودن امامان (ع)و انکار امام زمان (ع) . این گفتمان در نظریه های دکتر سروش ارائه می شد و توسط افرادی چون، علی رضا جلایی پور، ماشالله شمس الواعظین ، محسن سازگارا ، سید مرتضی مردی ها تعمیم داده می شد . این تفکر دنباله ی عقیده ی مهدی بازرگان بود و ادامه ی آن دامی شد که سران فتنه در آن گرفتار آمدند . سران این تفکر و گفتمان همگی اکنون عمله ی کشورهای استعمارگر هستند و به مردم کشورشان در روز روشن خیانت می کنند .

با کمی دقت و تفکر ملاحظه می کنید که هر یک از توطئه ها در هر کشوری اتفاق می افتاد ، بساط دولت آن کشور را در هم می پیچد . ولی دعاهای  این مردم سلمان و ولایی و توکل آن ها به خدا و توسل شان به ائمه (ع)همه ی این دسیسه ها را خنثی کرد . «خدایا ! خدایا! تا انقلاب مهدی (ع) این نهضت را نگهدار»و یا«جنگ ،جنگ تا پیروزی.» مخصوصا در کنار این دعاها ، پایداری ومقاومت و صبر و صبور ، دعایی سر داده شده که کمتر به اثرات آن توجه شده است . «خدایا! دشمنان ما را به هم مشغول کن.» بعد از پایان جنگ تحمیلی باز هم با اشاره ی امریکا ، صدام به کویت حمله کرد . اگر به کتاب «ضربت متقابل» رجوع کنید ، خواهید دید در دوران جنگ تحمیلی چه مقدار تجهیزات سنگین و سبک از طریق کویت به عراق ارسال شد و چه مبلغ دلار نفتی به جنگ افروزی و نابودی انقلاب اسلامی به بانک های عراق تزریق شد . کویت طی مدت 24 ساعت فتح شد و سران کویت فرار کردند . زمانی نگذشت که در داخل خاک کویت ، امریکا با عراق وارد جنگ شد . ناگهان ، بعد از اتمام جنگ ، دشمنان، با هم مشغول شدند و بلافاصله امریکا به عراق حمله کرد . امیدوارم باز هم بتوانیم به این مقوله بپردازیم . ضمن آن که تقاضا دارم و دعوت می کنم بیشتر به این مبحث پرداخته گردد .



نوشته شده توسط حسن پور منصوری 89/7/15:: 1:13 عصر     |     () نظر